Subscribe Via Rss Feed
/
Email
Lao
English
ເປິດງານເທດສະການຜະລິດຕະພາບແຫ່ງຊາດລາວ
ກະຊວງອຸດສາຫະກໍາ ແລະ ການຄ້າ ຮ່ວມມືກັບ ບໍລິສັດ ເອໄອດີຊີເທັກ ພັດທະນາລະບົບບໍລິຫານຈັດການຄວບຄຸມການຄ້າ ແລະ ສິນຄ້າ ລະຫວ່າງປະເທດ
ຍົກລະດັບສ້າງຄວາມເຂັ້ມແຂງທາງດ້ານການຄ້າເອເລັກໂຕຣນິກ ໃນຮູບແບບທຸລະກິດກັບທຸລະກິດ ແລະ ທຸລະກິດ ກັບຜູ້ບໍລິໂພກ
ອາຊຽນ ປຶກສາຫາລືແຜນຍຸດທະສາດວຽກງານປົົກປ້ອງຜູ້ຊົມໃຊ້ ປີ 2025
ເປີດໂຄງການສົ່ງເສີມການຜະລິດ ແລະ ການຊົມໃຊ້ສິນຄ້າພາຍໃນ
ຫນ້າທຳອິດ
ແນະນຳ
ຄະນະນຳກະຊວງ
ລັດຖະມົນຕີ
ລັດຖະມົນຕີຊ່ວຍ
ພາລະບົດບາດ
ກະຊວງ
ຫ້ອງການ /ກົມ
ພະແນກ ອຄ ແຂວງ
ໂຄງຮ່າງການຈັດຕັ້ງ
ປະຫວັດກະຊວງ
ຫ້ອງການ /ກົມ
ພະແນກ ອຄ ແຂວງ
ຂ່າວສານ
ຂ່າວຫນ້າຫລັກ
ຂ່າວການເຄື່ອນໄຫວ
ຂ່າວພາຍໃນ
ຂ່າວຕ່າງປະເທດ
ເອກະສານ
ນະໂຍບາຍ
ນິຕິກຳ
ແຜນພັດທະນາ
ຍຸດທະສາດ
ບົດລາຍງານ
ເອກະສານຄົ້ນຄວ້າ
ອື່ນໆ
ສະຖິຕິ
ການນຳເຂົ້າ-ສົ່ງອອກ
ອຸດສາຫະກຳປຸງແຕ່ງ
ຂາຍຍົກ ຂາຍຍ່ອຍ
ທະບຽນວິສາຫະກິດ
ຕິດຕໍ່
ແຜນຜັງເວັບໄຊ
ຫນ້າທຳອິດ
» ບົດຄົ້ນຄວ້າຫຍໍ້ ດ້ານນະໂຍບາຍ “ການກໍານົດລາຄາອາຫານຈານດ່ຽວບໍ່ເກີນ 15.000ກີບ ຂາຍໄດ້ແທ້ບໍ?”ໃນນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ
ບົດຄົ້ນຄວ້າຫຍໍ້ ດ້ານນະໂຍບາຍ “ການກໍານົດລາຄາອາຫານຈານດ່ຽວບໍ່ເກີນ 15.000ກີບ ຂາຍໄດ້ແທ້ບໍ?”ໃນນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ
By
theu vaenvongsod
On 22 Aug, 2019 At 11:01 AM | Categorized As
ຂ່າວພາຍໃນ
| With
0 Comments
0493,ສສອຄ
ບົດຄົ້ນຄວ້າອາຫານຈານດ່ຽວ ສສອຄ 2019
ບົດຄົ້ນຄວ້າອາຫານຈານດ່ຽວ ສສອຄ 2019.pdf
Category:
Economic Research Institute for Trade
Date:
ສິງຫາ 22, 2019