ແຈ້ງການ ເພີ່ມທະວີມາດຕະການສະກັດກັ້ນ, ຄວບຄຸມ ແລະ ກຽມຄວາມພ້ອມຮອບດ້ານ ເພື່ອຕ້ານພະຍາດໂຄວິດ-19 ໃນໂຮງງານ ອກ ປຸງແຕ່ງ
By theu vaenvongsod On 7 May, 2021 At 02:38 PM | Categorized As ຂ່າວພາຍໃນ | With 0 Comments

       ໃນວັນທີ 06 ພຶດສະພາ 2021, ທ່ານ ສົມຈິດ ອິນທະມິດ ຮອງລັດຖະຸມົນຕີກະຊວງອຸດສາຫະກໍາ ແລະ ການຄ້າ, ຮອງຫົວໜ້າຄະນະສະເພາະກິດ ໄດ້ອອກແຈ້ງການ ການເພີ່ມທະວີ ມາດຕະການສະກັດກັ້ນ, ຄວບຄຸມ ແລະ ກຽມຄວາມພ້ອມຮອບດ້ານ ເພື່ອຕ້ານພະຍາດໂຄວິດ-19(COVID-19) ໃນໂຮງງານອຸດສາຫະກໍາປຸງແຕ່ງ ແລະ ຫັດຖະກໍາ ຈຸດປະສົງ: ເພື່ອສືບຕໍ່ຜັນຂະຫຍາຍຄໍາສັ່ງນາຍົກລັດຖະມົນຕີ ເລກທີ 15/ນຍ, ລົງວັນທີ 21 ເມສາ 2021 ແນໃສ່ເພີ່ມທະວີມາດຕະການສະກັດກັ້ນ, ປ້ອງກັນ, ຄວບຄຸມ ແລະ ຕ້ານການແຜ່ລະບາດຂອງພະຍາດໂຄວິດ-19 ພ້ອມດ້ວຍມາດຕະການຄວບຄຸມ, ຕິດຕາມແລະ ກວດກາ ເພື່ອປ້ອງກັນການກັກຕຸນສິນຄ້າ ແລະ ການສວຍໂອກາດຂຶ້ນລາຄາສິນຄ້າ ແລະ ຄ່າບໍລິການ ກໍຄືການຮັກສາໄລະຍະຫ່າງທາງສັງຄົມ.

ແຫຼ່ງຂ່າວ: ກົມອຸດສາຫະກໍາ ແລະ ຫັດຖະກໍາ ກະຊວງ ອຄ

ຮຽບຮຽງ: ນ ຖື ແຫວນວົງສົດ ສູນສະຖິຕິ ແລະ ຂໍ້ມູນຂ່າວສານ

0337-ອຄ.ກອຫ

0337 ອຄ ກອຫ 20210506 ແຈ້ງການ ເລກທີ 337 ວ່າດ້ວຍການເພີ່ມທະວີມາດຕະການສະກັດກັ້ນ ໂຄວິດ 19
0337 ອຄ ກອຫ 20210506 ແຈ້ງການ ເລກທີ 337 ວ່າດ້ວຍການເພີ່ມທະວີມາດຕະການສະກັດກັ້ນ ໂຄວິດ 19
0337 ອຄ.ກອຫ 20210506 ແຈ້ງການ ເລກທີ 337 ວ່າດ້ວຍການເພີ່ມທະວີມາດຕະການສະກັດກັ້ນ ໂຄວິດ 19.pdf