ບົດຄົ້ນຄວ້າຫຍໍ້ ຜົນກະທົບ ແລະ ການປັບຕົວຂອງຜູ້ປະກອບການອຸດສາຫະກໍາໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານໄລຍະໂຄວິດ-19
By theu vaenvongsod On 19 Jan, 2022 At 03:23 PM | Categorized As ຂ່າວພາຍໃນ | With 0 Comments

     ໃນວັນທີ 13 ມັງກອນ 2022, ທາງສະຖາບັນອຸດສາຫະກໍາ ແລະ ການຄ້າ ພະແນກຄົ້ນຄວ້ານະໂຍບາຍອຸດສາຫະກໍາ ແລະ ຫັດຖະກໍາ, ໄດ້ຄົ້ນຄວ້າຫຍໍ້ ດ້ານນະໂຍບາຍຜົນກະທົບ ແລະ ການປັບຕົວຂອງຜູ້ປະກອບການອຸດສາຫະກໍາໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານໄລຍະການແຜ່ລະບາດຂອງພະຍາດໂຄວິດ-19 ເພື່ອຮອງຮັບການເປີດປະເທດຮັບນັກທ່ອງທ່ຽວ; ຊຶ່ງບົດຄວາມນີ້ມີຈຸດປະສົງເພື່ອນໍາສະເໜີພາບລວມບາງສ່ວນ ຂອງຜົນກະທົບໂຄວິດ-19 ຕໍ່ອຸດສາຫະກໍາໂຮງແຮມ, ຮ້ານອາຫານ ແລະ ການປັບຕົວເພື່ອສ້າງພູມຄຸ້ມກັນພ້ອມຮັບມືກັບວິກິດໃນອະນາຄົດ. ພ້ອມທັງສະເໜີແນະແນວທາງ ການປັບຕົວຂອງທຸລະກິດໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານໃນໄລຍະປ່ຽນຜ່ານ ໃຫ້ສາມາດຮອງຮັບການເປີດປະເທດເພື່ອຮັບນັກທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ທັງເປັນຊ່ອງທາງໃນການຟື້ນຕົວຂອງທຸລະກິດ ວິສາຫະກິດຂະໜາດນ້ອຍ ແລະ ກາງຂອງລາວ ໂດຍສະເພາະແມ່ນທຸລະກິດທີ່ເປັນຕ່ອງໂສ້ກັບອຸດສາຫະກໍາທ່ອງທ່ຽວ.

 

ສອຄ

ມັງກອນ (Final) ຜົນກະທົບ ແລະ ການປັບຕົວຂອງອຸດສາຫະກໍາໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານ ໄລຍະ ໂຄວິດ 19
ມັງກອນ (Final) ຜົນກະທົບ ແລະ ການປັບຕົວຂອງອຸດສາຫະກໍາໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານ ໄລຍະ ໂຄວິດ 19
ມັງກອນ (Final) ຜົນກະທົບ ແລະ ການປັບຕົວຂອງອຸດສາຫະກໍາໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານ ໄລຍະ ໂຄວິດ 19.pdf